Utdanning i indisk filosofi

Kurs i chanting

På dette kurset lærer du å chante første kapittel i Yoga Sutra, som heter Samadhi Pada. Undervisningen kommer til å foregå etter tradisjonell metode for videreformidling av klassiske sanskrit tekster. Du kommer til å lære og chante (resitere) teksten flytende med korrekt uttale og tone.

Chanting er en kjent metode for konsentrasjon og meditasjon. Målet med kurset er at du skal kunne etablere chanting av Yoga Sutra som egen praksis om du ønsker. I tillegg er chanting en måte å bli litt kjent både med denne klassiske filosofiteksten om yoga, og med sanskrit språk. For deg som har studert filosofien i Yoga Sutra, vil det også være en mulighet til å etablere et eget forhold til originalteksten.

Utdanning og påmelding:
Jeg ønsker å melde meg på.

Ettersom undervisningen er på zoom, kommer jeg til å legge til rette for samlinger i mindre grupper på 2-3 studenter på slutten av kursperioden slik at jeg kan lytte og korrigere uttale individuelt. For de som ikke ønsker eller har anledning til dette, er det også mulig å sende meg opptak av egen chanting, og få skriftlig tilbakemelding på det.

Velkommen skal du være!

Dato:

1. september

8. september

15. september

22. september

29. september

6. oktober

Tid:

Kl 18:00-19:00

Sted:

Zoom

Pris:

Pris 1500,- kr

Earlybird pris 1350,- kr frem til 10. august

Påmelding:

For påmelding, send mail til indiskfilosofi@gmail.com. Hvis du ønsker å betale med faktura, oppgi navn og adresse, så får du tilsendt faktura på mail. Du kan også vippse kursavgift til 609090. Plassen din er booket når kursavgift er betalt. 

Kanselleringsbetingelser:

Hvis du kansellerer påmeldingen, får du refundert 80% av kursavgiften frem til 1. september. Etter kursoppstart ingen refusjon.

Pensumlitteratur:

Du vil få tilsendt første kapittel av Patanjalis Yoga Sutra i translitterert sanskrit versjon per mail før kursoppstart.

Delta på en eller flere av utdanningene:
Ta gjerne kontakt:

+47 996 36 949

post@karinmaeland.no